IV. Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sportkupája

IV. Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sportkupája
04/22

2017. április 22. 09:00

ELTE Sporttelep (1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/A, B)

04/22

2017. április 22. 09:00 -

ELTE Sporttelep (1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/A, B)


Az ELTE Sport Kft. 2017. április 22-én rendezi meg negyedik alkalommal az Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupáját. Nevezési határidő: 2017. április 19.

Az idei évben új sportágként a röplabda is szerepel a programban, így összesen már hat sportágban – kispályás labdarúgás, kosárlabda, röplabda, tenisz, tollaslabda és asztalitenisz – hirdetik meg a szervezők a kupát. A rendezvény célja a közös mozgáson túl az egyetemek-főiskolák közötti közösség építése.

A kupa fővédnökei Mezey Barna, az ELTE rektora, Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja, Hofmann Tamás, Újbuda polgármestere, Kiss Ádám, a MEFS elnöke, védnöke Sárfalvi Péter, az EMMI Nemzeti Utánpótlás-nevelésért és Sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, továbbá Pálfia Zsolt, az ELTE FDSZ elnöke. A rendezvényt az ELTE, az EMMI Sportért Felelős Államtitkárság és az EMMI SE támogatásával, valamint a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Budapesti Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség ajánlásával rendezik meg. Az eseményre a szervezők valamennyi felsőoktatási intézményt örömmel várják. Az ELTE dolgozói csapatoknak és egyéni indulóknak térítésmentes a nevezés!  

Helyszínek:

  • ELTE Sporttelep (1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/A): két műfüves foci pálya és 5 db salakos teniszpálya
  • Bogdánfy utcai sportcsarnok (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/B): három parketta borítású pálya és egy filc borítású pálya

Versenykiírás

Versenyszabályzat

Nevezési lap

ELTE Sport Kft.