Jelentkezés a Beijing Foreign Studies University nyári egyetemi programjára


Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Kabinet Nemzetközi Stratégiai Irodája pályázatot ír ki hallgatók számára Kína egyik vezető egyetemének, a Beijing Foreign Studies University 4 hetes nyári egyetemi programjára. 

Beijing Foreign Studies University (BFSU) a Kínai Oktatási Minisztérium közvetlen vezetése alatt álló, az egyik legrégebbi külföldi tanulmányokkal foglalkozó kínai egyetem, széles nyelvtanulási lehetőégekkel és a különböző szintű képzési programokkal.

PÁLYÁZAT LEÍRÁSA:

A Beijing Foreign Studies University (BFSU) 2016. óta, immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Nyári Egyetemi Programját, idén 2021. július 5. és július 30. között.  Az egyetem ingyenes részvételt biztosít (regisztrációs és tandíj elengedése) az ELTE által kiválasztott és jelölt két hallgató számára. A kurzusok elvégzéséről a BFSU hivatalos papírt állít ki.

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, az oktatók és a hallgatók egészségének megőrzése érdekében az előadások online formában lesznek megtartva élő közvetítéssel, illetve felvételről. Széles spektrumot átölelő előadásokra lehet számítani a politika, filozófia, közgazdaságtan, management, esztétika, jog, nyelvészet, szociológia, stb. területeiről neves brit, amerikai, kanadai, spanyol, német görög, szingapúri és japán előadókkal.

A 2021-es BFSU Nemzetközi Nyári Egyetem programja július 5. és 30. között kerül megrendezésre, 4 héten keresztül a hétfők és a hétvégék kivételével.

KI PÁLYÁZHAT?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem azon hallgatói, akik:

  • kiemelkedő tanulmányi teljesítménnyel rendelkező másodéves-negyedéves alapszakosok
  • megfelelő angol nyelvtudással rendelkeznek
  • nem kínai állampolgárok

PÁLYÁZÁS MÓDJA:

A pályázat kizárólag elektronikus úton nyújtható be az alábbi űrlap kitöltésével

AZ ŰRLAPHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK:

  • Motivációs levél (angol nyelven, az elvégezni kívánt kurzusok megjelölésével)
  • Elvégzett tanegységekről kiadott igazolás (a Neptunból Excel fájlba exportált adatok a tanulmányi átlagokról (elérés: Neptun → "Tanulmányok" → "Tanulmányi átlagok")

A hallgató a pályázat benyújtásával az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakhoz hozzájárul.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

A pályázat benyújtási határideje: 2021. április 27. (24:00).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Békési Boglárka
RK Nemzetközi Stratégiai Iroda
E-mail: boglarka.bekesi@rk.elte.hu

A rendezvény hivatalos oldala: https://iss.bfsu.edu.cn/

Jelentkezési lap
Kurzuslista
Adatkezelési tájékoztató

2021.04.19.