Jelentkezés az ELTE IK Innovációs Laborba

2023.03.23.
Jelentkezés az ELTE IK Innovációs Laborba
Az áprilistól novemberig tartó kurzusra március 27-ig minden ELTE-s hallgató jelentkezhet, aki startup-vállalkozással kapcsolatos ötleteken dolgozik.

Az ELTE Informatikai Kar Innovációs Labor 2023. áprilisától novemberéig tartó foglalkozásaira olyan BSc-s, MSc-s vagy doktori hallgatókat, illetve egyetemi oktatókat, kutatókat várnak, akiknek van saját kutatásaikhoz, tanulmányaikhoz kapcsolódó vállalkozási vagy termékfejlesztési ötletük, vagy szívesen dolgoznának hallgató-/kutatótársuk vállalkozási ötletén az ELTE IK Innovációs Labor keretei között.

A kurzuson a gyakorlatban is kipróbálható, mi kell ahhoz, hogy az elképzelésekből, kutatási eredményekből gyakorlati innovációk, piacképes termékek vagy szolgáltatások váljanak. A szervezők olyan csapatok jelentkezését is várják, akik részt vesznek (vagy korábban részt vettek) a HSUP programban.

Az Informatikai Karról jelentkező hallgatók a 2023-as őszi szemeszterben akár 5 tanulmányi kreditet, illetve a kurzus utolsó 5 hónapjában akár havi 50 ezer forintos, az ötlet kidolgozására fordítható ösztöndíjat is szerezhetnek, emellett a labor keretében folytatott munkájuk elismerhető lesz szakmai gyakorlatként is. A más karokról érkező hallgatók esetében tanulmányi kredit és ösztöndíj megszerzésére nincs lehetőség, de a kurzus ezzel együtt is hasznos ismereteket nyújthat számukra, ha startup-ötleteken dolgoznak.

A jelentkezési határidő 2023. március 27., 23:00 óra, az első foglalkozást április 3-án (hétfő) 16:00 órakor tartják. További információ e-mailben kérhető Málnay Barnabástól, az ELTE IK üzletfejlesztési szakértőjétől.

Jelentkezési űrlap