Jelentkezz tudománykommunikátornak!

2020.04.04.
Jelentkezz tudománykommunikátornak!
Az ELTE Környezettudományi Klub hallgatókat keres gyakornoki pozícióra a Természettudományi Karon hamarosan elinduló Tudománykommunikációs Médiaügynökséghez.

Az újjáalakult Környezettudományi Klub 2020 májusában szeretne elindítani több olyan internetes felületet, amely lehetőséget biztosít komoly tudományos tartalmak társadalom számára is közérthető bemutatására. A kezdeményezés alapvető célja olyan interaktív fórum kialakítása, ahol a felület követői folyamatos és naprakész információkat kapnak a hazai és határon túli aktuális tudományos kutatásokról, eseményekről, jó gyakorlatokról, mindezt közérthető, ismeretterjesztő formában.

Az említett honlapok lehetőséget biztosítanak tehetséges középiskolás diákok és egyetemi hallgatók ismeretterjesztő jellegű kutatási eredményeinek közlésére, illetve az intézmények által szervezett környezet- és természetvédelemmel kapcsolatos események, konferenciák népszerűsítésére is. Cikkek és fotók publikálása mellett élő bejelentkezések, kisfilmek, infografikák, fotóportrék, művészeti alkotások és a közösségi média segítségével szeretnék közelebb hozni a tudomány világát minden korosztály számára.

Gyakornoknak az alábbi pozíciókra lehet jelentkezni:

  • Szerkesztő/újságíró
  • Szerkesztő/ riporter
  • Vizuális (fotós/videós) munkatárs
  • Informatikus

Jelentkezni fényképes szakmai önéletrajzzal és a pozíció megjelölésével lehet az info@kklubnews.org e-mailcímen.

Részletek