Kapd el a pillanatot!

2018.10.01.
Kapd el a pillanatot!
Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara „Fotó Flow PPK” címmel fotópályázatot hirdet. Jelentkezési határidő: 2018. október 25.

Flownak azt az állapotot nevezzük, amikor teljesen elmerülünk abban, amit csinálunk, és a külvilág is megszűnik számunkra. Csak az éppen átélt pillanat számít! A fotózás – legyen munka, művészet vagy hobbi – a koncentrált flowélmény átéléséről is szól. Az alkotás maga, ahogy a művek befogadásának élménye is, nem csupán lelki egészségünkre, de általános közérzetünkre is pozitív hatással van. A szervezők az élményt keresik tehát, a spontán boldogság pillanatának megragadását olyan képeken, melyeken az alkotó a saját vagy környezete váratlan örömét képes megörökíteni, s a pozitív érzelem megnyilvánulását hitelesen közvetíteni a nézőknek is.

A pályázat célja, hogy a fényképezés iránt lelkesedő amatőr és képzett alkotók professzionális körülmények között is kiállíthassák képeiket az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében. A beküldött művekből 2018. november 15-én nyílik kiállítás. Egy alkotó maximum három képpel nevezhet. Okostelefonnal és fényképezőgéppel készült képeket egyaránt várnak.

Beküldési határidő: 2018. október 25.  

Pályázati felhívás