Karácsonyi gála a BEAC cheerleadereivel

2021.12.15.
Karácsonyi gála a BEAC cheerleadereivel
Negyedszer rendezett karácsonyi gálaműsort az ELTE- BEAC Cheerleading Szakosztálya a Semmelweis Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakosztályaival társszervezésben. Az eseménynek idén új helyszín, a Ludovika Sportcsarnok adott otthont.

December 11-én több mint 150 sportoló mutatta be tudását 17 műsorszám során, és több mint 300 néző látogatott ki a rendezvényre. A szakosztályok versenyző csapatai mellett a kezdő felnőtt és az utánpótlás csoportok is bemutatkoztak. Színpadra lépett például a nagy sikerű Puskás, a musical egyik jelenetében szereplő tánccsoport is.

A résztvevőket köszöntötte Simon Gábor, a BEAC igazgatója, Várszegi Kornélia, a Semmelweis Egyetem Sportközpont vezetője, valamint Nagy Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportirodájának vezetője.

Az esemény egyben az Így lehetsz igazi cheerleader című, első magyar nyelvű szakkönyv házi bemutatója is volt. A sportolóknál és a közönségnél is nagy sikert aratott könyvvel kapcsolatban a cheersport.hu oldalon talál további információt.

További képek az eseményről elérhetők ITT

Forrás: BEAC
Fotók forrása: Simó Szabolcs és Zsiborás Zsolt