Karrierbloggereket keresnek

2016.01.27.
Karrierbloggereket keresnek
Az ELTE Szolgáltató Központ Karrierközpontja olyan ELTE-s hallgatók jelentkezését várja, akik szívesen megosztanák karrierépítéssel kapcsolatos élményeiket és tapasztalataikat a Központ oldalán. Jelentkezési határidő: 2016. február 5.

Az ELTE Karrierközpont weboldalán, a Karrierhírlevélben, valamint közösségi oldalain olyan bloggereknek adna megjelenési lehetőséget, akik rendszeresen beszámolnának a karrierépítést érintő élményeikről, érzéseikről; az önéletrajzírás dilemmáitól kezdve a munkakeresésen át a munkahelyen való helytállásig.

A jelentkezők egy videós vagy írott blogbejegyzéssel az alábbi e-mail-címen pályázhatnak, a beérkező munkákat a Karrierközpont munkatársai bírálják el 2016. február 12-ig. A nyertes pályázó vállalja, hogy egy éven keresztül havi rendszerességgel publikál az említett felületeken a Karrierközpont stábjának szakmai támogatásával. A bloggerek juttatásban nem részesülnek, ugyanakkor ingyenes részvételi lehetőséget kapnak a Karrierközpont 2016. őszi tanfolyamainak egyikén.

Karrierközpont