Kettős könyvbemutató

Kettős könyvbemutató
10/14

2021. október 14. 15:00 - 17:00

ELTE PPK (1075 Budapest, Kazinczy u. 23–27., 214-es terem)

10/14

2021. október 14. 15:00 - 17:00

ELTE PPK (1075 Budapest, Kazinczy u. 23–27., 214-es terem)


Halász Gábor és Kálmán Orsolya neveléstudományi témájú könyvei a Pedagógiai és Pszichológiai Karon.

Halász Gábor egyetemi tanár az ELTE PPK Felsőoktatás- és Innovációkutató Csoport vezetője. Második frontvonal című új kötetét (A tudás keletkezése folytatását) Szepesi Balázs, az MCC Közgazdasági Iskolájának és Vállalkozáskutatási Műhelyének vezetője és Setényi János oktatáskutató, az Expanzió Kft. vezetője mutatja be.

A könyv fikció formájában megírt tudományos munka: a szerző az iskolák és a pedagógia tágabban értelmezett világába invitálja olvasóit, ahol a beszélgetés az oktatáspolitikáról, az iskolavezetésről, az oktatástechnológiáról, az oktatási javakkal történő nemzetközi kereskedelemről vagy az oktatáskutatás értelméről és módszereiről is folyik.

Kálmán Orsolya egyetemi docens az ELTE Neveléstudományi Intézet oktatója. A Neveléstudományi Intézet "Metszéspontok" sorozatának hetedik kötetét, a Tanulásközpontú felsőoktatás kiadványt Dorner Helga egyetemi docens, a Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet igazgatója ismerteti.

A szerző a tanulásközpontú felsőoktatást mutatja be árnyaltan és sok szempontból saját kutatásai és a legfrissebb nemzetközi szakirodalom alapján. 

Az eseményen védettségi igazolvánnyal, szájat és orrot eltakaró maszkban lehet részt venni.