Kockázatkezelés – az élet minden területén

Kockázatkezelés – az élet minden területén
09/29

2022. szeptember 29. 18:00

ELTE BTK Gólyavár (1088 Budapest, Múzeum krt. 4–6–8., Mária Terézia terem)

09/29

2022. szeptember 29. 18:00 -

ELTE BTK Gólyavár (1088 Budapest, Múzeum krt. 4–6–8., Mária Terézia terem)


Keishi Hotsuki, a Morgan Stanley kockázatkezelési vezetője tart előadást az ELTE GTK és a Navratil Ákos Szakkollégium közös szervezésében. 

Az üzleti életben a kockázatkezelés valamilyen véletlenszerű, számunkra veszélyt vagy kárt jelentő esemény bekövetkezése vagy a bekövetkezéskor okozott kár mértéke elleni védekezést jelenti. A vállalatoknak tudatosan úgy kell alakítaniuk tevékenységüket, hogy azzal a fenyegetést jelentő esemény bekövetkezési esélye, az általa okozott kár kisebb legyen, illetve ha a káresemény már megtörtént, akkor a vállalatok felkészülten kezdhessenek hozzá a kárelhárítási és újraépítési feladatokhoz. Ám a kockázatkezelés nemcsak a business világának, hanem mindennapjainknak is része. 

Keishi Hotsuki a világ legnagyobb multinacionális befektetési és pénzügyi szolgáltató vállalatának igazgatója, a Japan Society Board tagja. Exkluzív előadásában a karrierje során szerzett tapasztalatait osztja meg a résztvevőkkel. Az angol nyelvű előadás címe Risk management is everywhere in our lives. Science, human, intuition and decision making. 

Regisztráció (kötelező!)

Az előadás férőhelyei beteltek, a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket következő nyílt szakmai előadásukon.