Konferenciák Bulgáriában

2023.02.08.
Konferenciák Bulgáriában
A bulgáriai Science and Education Foundation augusztusi rendezvényeire hat tudományterületen lehet jelentkezni, a konferenciákra kutatókat és hallgatókat egyaránt várnak.

Az alapítvány 35 éve szervez nemzetközi konferenciákat azzal a céllal, hogy a tudományos kutatás és fejlesztés terén az együttműködést elősegítse, egy-egy szakterület képviselői megoszthassák egymással ötleteiket és eredményeiket, kapcsolatokat építhessenek. 2023 augusztusában a konferenciasorozatot Burgaszban rendezik meg, hat témában:

A konferenciákon a részvétel regisztrációhoz és díjhoz kötött. A részvételi díj tartalmazza az előadási lehetőség díját, egy legfeljebb 20 oldal terjedelmű tanulmány publikálását a International Scientific Publications egyik kiadványában, belépést a konferencia valamennyi ülésére, valamint a konferencia anyagaihoz kapcsolódó nyomtatott anyagokat. Az előadók a helyszínen szóban, poszterülés keretein belül vagy online prezentálhatják anyagukat. A rendezvény teljes mértékben angol nyelvű, fordító igénylésére nincs lehetőség, és a tanulmányok publikálása is angol nyelven történik.

A tavalyi résztvevők és a 30 éves kor alatti PhD-hallgatók kedvezményes áron vehetnek részt a konferenciákon, érdeklődőalacsonyabb díjazás ellenében kísérőként vagy előadás nélkül is részt vehetnek az üléseken. 

A korlátozott létszámú, 150 fős rendezvényekre 2023. február 28-ig lehet regisztrálni, illetve erre a napra esik a részvételi díj befizetésének és a tanulmány absztraktok leadásának határideje is.

További információk és regisztráció