Könnyen érthető kommunikáció 3.

Könnyen érthető kommunikáció 3.
06/09

2023. június 09. 09:00 - 13:30

online

06/09

2023. június 09. 09:00 - 13:30

online


Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar nemzetközi szakmai konferenciája az egyenlő esélyű hozzáférésről.

A konferencia kiemelt témája a könnyen érthető kommunikáció, amelynek területe folyamatosan bővül tudományelméleti és gyakorlati eredményekkel. Egyre több szakmai együttműködés körvonalazódik, amely lehetővé teszi a szakmaterület strukturált alakulását. 

A rendezvényen Papp Gabriella, a kar dékánja mond köszöntőt, majd a Bárczi, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, a Finnish Centre for Easy Language, a funkcionális és kulturális írástudással foglalkozó szlovén RISA Intézet, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola, az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége, a Szegedi Tudományegyetem és az ELTE Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda előadói váltják egymást a pulpitusnál.

A délutáni programban a BGGYK gyógypedagógia-tanár mesterképzésének hallgatói mutatják be az egyenlő hozzáféréssel kapcsolatos projektjeiket.

A konferencia angol és magyar nyelven zajlik, a magyar feliratozást a Teams felület feliratozó programja biztosítja. A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött, a jelentkezések elfogadásról a szervezők e-mailben küldenek értesítést, legkésőbb a konferencia előtti napon.

Regisztráció határideje: 2023. június 7.

A részletes program és a regisztrációs link az ELTE BGGYK honlapján érhető el.