Koreai Karriernap

Koreai Karriernap
10/05

2022. október 05. 10:00 - 17:00

ELTE BTK Kari Tanácsterem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A, fszt.

10/05

2022. október 05. 10:00 - 17:00

ELTE BTK Kari Tanácsterem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A, fszt.


Az ELTE Sejong Intézet rendezvényén neves koreai vállalatok várják az érdeklődőket.

A karriernapon koreai cégek – például a Samsung SDI, a Hankook, az LG Chem) képviselői lesznek jelen, akiknél 17 óráig folyamatosan lehet érdeklődni az aktuálisan elérhető állásokról, a pozíciók betöltéséhez szükséges követelményekről. Le lehet adni önéletrajzokat is, de még rövid állásinterjúra is lesz lehetősége annak, akit a HR-esek megfelelőnek találnak. Akit ez a terület érdekel, annak mindenképpen érdemes önéletrajzzal felszerelkezve érkezni és szerencsét próbálni. Azoknak is érdemes benézniük, akik szeretik a koreai kozmetikumokat, hiszen képviselteti magát a karriernapon egy kozmetikai cég is.  A szervezők nyereményjátékkal is készülnek.  

A rendezvényt 10 órakor Hamar Imre, az ELTE Távol-keleti Intézet igazgatója nyitja meg, köszöntőt mond Kim Yongduk, a KOTRA (a Koreai Köztársaság Nagykövetség kereskedelmi képviseleteként működő szervezet)  igazgatója. 

A résztvevő cégek listáját a Sejong Intézet Facebook-oldalán folyamatosan teszik  közzé. A program ingyenes, minden érdeklődő számára nyitott, koreai nyelvtudásra nincs szükség a részvételhez.