Közösen a művészetért

2018.03.27.
Közösen a művészetért
Nyilvános foglalkozások és május 27-ig látogatható kiállítás is kapcsolódik az ELTE PPK és a Műcsarnok közös, Ez kit érdekel? című projektjéhez.

A Műcsarnok és az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskola elméleti-történeti programjának közös kezdeményezése a hagyományos múzeumi gyakorlathoz képest más módszereket keres. Mindenekelőtt: nem állít, hanem kérdez. A laborban tevékenykedő fiatalok a műtárgyak környezetében, a tartalmak, jelentések, utalások sűrű és kifejező módon megfogalmazott közegében a művészek és a mentorok kérdései nyomán a saját problémáikra ismernek rá.

A projekt részeként Ez kit érdekel? címmel kiállítás is nyílt a Műcsarnokban, amely 2018. május 27-ig  látogatható. A programhoz illeszkedve csütörtökönként 10–12 óra között Szeivolt Katalin művésztanár vezetésével különböző életkorú tanulóknak foglalkozásokat is szerveznek. A sorozatban  aktívan részt vesznek az ELTE PPK pedagógia BA szakos hallgatói, a múzeumpedagógiai szakirányú képzésben tanulók és a Neveléstudományi Doktori Iskola doktoranduszai.

A nyilvános  foglalkozásokra bejelentkezés itt.

További információ

Plakát