Kutatói Alumni Tagozat

Kutatói Alumni Tagozat
06/10

2021. június 10. 18:00 - 20:00

online

06/10

2021. június 10. 18:00 - 20:00

online


Korábbi és jelenlegi ELTE-s kutatókat vár új csoportjába az ELTE Alumni. A tagozat első rendezvényét Magyari Enikő rektorhelyettes nyitja meg.  

Új tagozatot indít az ELTE Alumni. Az ELTE Kutatói Alumni Tagozat célja, hogy elősegítse a kutatói pályán dolgozó ELTE-s alumnusok kapcsolódását, hazai és nemzetközi tudományos együttműködési hálózatok kiépülését és kapcsolódásukat az Alma Materhez. A tagozat tagjai közé várják azokat a volt hallgatókat, akik jelenlegi munkakörükben vagy emeritusként tudományos kutatóhelyen vagy felsőoktatási intézményben dolgoznak vagy dolgoztak, kutatóként vagy oktatóként.

A tagozat első összejövetelére online formában, Zoom-felületen kerül sor. A programot megnyitja Magyari Enikő, az ELTE tudományos ügyekért felelős rektorhelyettese, illetve Pataky Csilla, az ELTE Alumni Központ vezetője. Ezt követően a tagozat lehetőségeiről és terveiről lesz szó, a beszélgetés moderátora a tagozat koordinátora, Solymosi Katalin (ELTE TTK, Növényszervezettani Tanszék). 

A részvételhez regisztráció szükséges, akik regisztrálnak a programra, e-mailben kapják meg a csatlakozáshoz szükséges Zoom-linket.