Látogasson el a Budapesti Táncfesztiválra Alumni Kártyával!

2019.01.25.
Látogasson el a Budapesti Táncfesztiválra Alumni Kártyával!
A tánc fővárosa lesz két hétig Budapest! Egyedülálló magyarországi bemutatókkal, külföldi és hazai sztárokkal, formabontó előadásokkal készül Közép-Európa egyik legnagyobb tánceseménye, a Budapest Táncfesztivál.

Február közepétől két hétig a táncvilág reflektora Budapestre irányul. A nemzetközi kulturális esemény idén a Nemzeti Táncszínház új épületének ünnepélyes megnyitójával veszi kezdetét február 15-én. Az Alumni Kártyával rendelkező ELTE diplomásokat kedvezményes ajánlatokkal várják! 

Jegyek igényelhetők a kiválasztott előadás napjának megjelölésével a jegy@tancszinhaz.hu e-mail címen, Tárgy: ELTE ALUMNI. A megrendelések e-mailben kerülnek véglegesítésre. 

KIEMELT AJÁNLATOK

 

 

Az ősi Kína mozgalmas életét bemutató táncmű, melynek alapja a Si csing

 

A kínai irodalom története a Si csing (a Dalok könyve) megszületéséig nyúlik vissza. A Kuo Feng (a Fejedelemségek dalai), a Si csing négy része közül az egyik, ősi népdalok, az egyszerű emberek hangján megszólaltatva. Ennek a repertoárnak az alapját a Kuo Feng szerelmi dalai alkotják, és a művek az ősi Kína emberének mozgalmas életét mutatják be. A népdalok különálló történetek, ám a koreográfusok egy nagyszerű dráma keretében foglalják össze őket. A mozdulatok a lélek és a szív érzéseit is kifejezik. Ez nem pusztán az ősi kínaiak mozdulatainak utánzása, hanem az ősi motívumokra alapozott eredeti alkotás. 

 

http://www.nemzetitancszinhaz.hu/esemenynaptar/esemeny/571/591

Árkategória: 2300 Ft-3700 Ft-4300 Ft -10% partneri kedvezmény


 

 

A Traviata az idei színházi évad egyik legkülönlegesebb táncszínházi élményének ígérkezik. Az új bemutatót olyan meghatározó nevek jegyzik, mint Barta Dóra rendező – koreográfus és az általa vezetett Kecskemét City Balett, amely a közös kimagasló művészi munka kapcsán mára az egyik legmeghatározóbb vidéki táncműhellyé vált. A bemutatásra kerülő új műben Barta Dóra rendező – koreográfus az ifjabb Alexander Dumas regényét A kaméliás hölgy örök klasszikusát és Verdi csodálatos operáját egyesíti a tánc formanyelvével. Az operabetétek Edita Gruberova felemelő interpretációjában hallhatók. 

 

http://www.nemzetitancszinhaz.hu/esemenynaptar/esemeny/588/609

Jegyárak: 2800 Ft-3200 Ft -10% partneri kedvezmény

 

Részletes program