Láttasd a láthatatlant!

2020.11.24.
Láttasd a láthatatlant!
Az ELTE kvízjátéka értékes nyereményekkel az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretében. 

2020 novemberének utolsó hete a hulladékcsökkentésről szól szerte Európában: hogyan lehet megelőzni a hulladék mennyiségének növekedését, milyen módszerek állnak rendelkezésre, amelyekkel a hulladékok kezelésén keresztül csökkenthető a környezeti terhelés? A 2020-as év kiemelt témája az ipari hulladék. 

Ezen a héten az Eötvös Loránd Tudományegyetem és az ELTE Együtt a Környezettudatos Szemléletért fenntarthatósági program játékra invitálja az egyetem hallgatóit. A 34 kérdésből álló kvíz érinti a hulladékcsökkentés mellett az ENSZ tizenhét fenntartható fejlődési célját is. A kitöltés határideje: 2020. november 29. 24.00 óra.

Az első három helyezett az ELTE rektora, kancellárja, illetve az egyetem „Együtt a Környezettudatos Szemléletért” fenntarthatósági programjának jóvoltából egy-egy kerékpárt nyerhet. A dobogóra nem jutó, de az első húszba bekerülő résztvevők környezettudatossági ajándékcsomaggal lehetnek gazdagabbak. Amennyiben a helyes kitöltők száma meghaladja a rendelkezésre álló nyeremények számát, akkor sorsolással dől el a díjazottak névsora. A nyereményekről e-mailben küldünk értesítést. Amennyiben valaki nem jelentkezik a nyereményért a kihirdetést követő két héten belül, akkor a nyereménye a nyerteslista következő helyezettjei között kerül kisorsolásra.

További információ Mudra Viktóriától kérhető e-mailben.