Lépcsőzz együtt Kapás Bogival!

Lépcsőzz együtt Kapás Bogival!
12/19

2016. december 19. 11:00

ELTE PPK (1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27.)

12/19

2016. december 19. 11:00 -

ELTE PPK (1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27.)


2016. december 19-én 11 órától az Eötvös Loránd Tudományegyetem és sportegyesülete, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) sport- és egészségnépszerűsítő kampánynyitó eseményt szervez Kapás Boglárkával, az ELTE Sport Arcával, az Újpesti Torna Egylet riói bronzérmes úszójával, az ELTE hallgatójával az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében.

Az eseményen egy közös lépcsőzésre is sor kerül, mellyel az egyetemi polgárok figyelmét szeretnék felhívni az egészséges és aktív életmódra. Az „Egészséges életmód az ELTE-n!” kampány fő célja, hogy rendszeres mozgásra, aktív közösségi életre sarkallja az egyetemi hallgatókat és dolgozókat, felhívja a figyelmet az egyetemi sportolási lehetőségekre, a BEAC-ban űzhető sportágak széles választékára, és a sportinfrastruktúra fejlesztések fontosságára.

A kampány nyitóeseményén Kapás Boglárka, az ELTE Sport Arca, Mezey Barna, az ELTE rektora, Scheuer Gyula, az ELTE kancellára, Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója, valamint számos egyetemi hallgató és oktató jelenlétében közös lépcsőzés lesz az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében. Ezt követően Kapás Boglárka, Mezey Barna, Scheuer Gyula és Simon Gábor közösen helyezik fel a hallgatókat és dolgozókat lépcsőzésre ösztönző liftmatricákat és plakátokat.

A résztvevők számára lehetőség nyílik közös fényképezkedésre Kapás Boglárkával.

Facebook