LERU Doktori Nyári Egyetem

2022.02.25.
LERU Doktori Nyári Egyetem
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatot ír ki PhD-hallgatók számára a kutatóegyetemi hálózat nyári egyetemén való tandíjmentes részvételre.

PÁLYÁZAT LEÍRÁSA

A League of European Research Universities (LERU) Európa neves kutatóegyetemeit tömörítő hálózat 2022. július 4–8. között Utrechtben, az Utrechti Egyetem szervezésében tartja PhD- hallgatóknak szóló nyári egyetemét, melynek témája The University of the Future. Rethinking the role of universities worldwide in the face of the challenges of the 21st century.

Az évente megrendezésre kerülő nyári egyetem célja, hogy a doktorandusz hallgatóknak nemzetközi, interkulturális és interdiszciplináris környezetben a tanulmányaikon túlmutató, egyedülálló szakmai és személyes fejlődési lehetőséget biztosítson.

A LERU egy, az ELTE által jelölt PhD-hallgató részére elengedi a 600 euró összegű tandíjat. A nyári egyetemen az ELTE-ről csak az egyetem által kiválasztott és jelölt hallgató vehet részt.

A nyári egyetem előzetes programja az alábbi linken érhető el.

KI PÁLYÁZHAT?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem doktori képzésen tanuló nappali tagozatos hallgatói, akik kutatási témája illeszkedik a nyári egyetem tematikájába. 

PÁLYÁZÁS MÓDJA

Pályázni az online pályázati űrlap kitöltésével és az alábbi mellékletek feltöltésével lehet:

  • Pályázati űrlap
  • Tudományos önéletrajz (angol nyelven)
  • Motivációs levél (angol nyelven)

Jelentkezni 2022. március 20. nap végéig lehet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Előzetes program
Pályázati űrlap
Adatkezelési tájékoztató

Igaz-Öhler Katalin
Nemzetközi Stratégiai Iroda

e-mail: katalin.ohler@rk.elte.hu 
telefon: +36 1 411-6500/1385