Ludovika Tehetséggondozó Program 2023

2023.04.11.
Ludovika Tehetséggondozó Program 2023
A 6 féléves képzésre bármely tudományterület alap-, mester- és osztatlan képzéseinek hallgatóit, doktoranduszait várják.

Újra lehet jelentkezni a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tehetséggondozó programjára, amely idén ősszel már a harmadik évfolyamát indítja el. A Ludovika Collegium azért jött létre, hogy segítse a világról felelősen gondolkodó, stratégiai szemléletű, közérdeket szem előtt tartó közigazgatási szakemberek képzését. A tantermi jellegű képzés mellett hackathonok, szimulációs gyakorlatok, személyes készségfejlesztő tréningek és csoportos projektmunkák várnak a hallgatókra.

A jelentkezés három fordulóban zajlik. Az első fordulóra a mesterséges intelligencia alkalmazását, a közoktatási kompetenciafejlesztést vagy a háborúnak a beruházási stratégiákra gyakorolt hatását vizsgáló esszével lehet jelentkezni. A második fordulóba továbbjutó jelentkezőknek ezután egy videós bemutatkozó anyagot kell készíteniük, amelyben karrierterveikről is mesélnek. A legjobbnak értékelt pályázók meghívást kapnak a felvételi napra, ahol személyesen találkozhatnak a Ludovika Collegium vezetőivel és hallgatóival.

Jelentkezési határidő: 2023. április 24.
A felvételi részletei