Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram

2018.10.15.
Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram
A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat a kormány alapította azzal a céllal, hogy a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló hallgatókat támogassa.

A pályázatra azok az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező 35 éven aluliak jelentkezhetnek, akik olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben szereplő sportág egyesületi tagjai, ezen sportágak valamelyikében a magyar nemzeti válogatott keretben szerepelnek, és hallgatói jogviszonyuk fennállása alatt kiemelkedő sportteljesítményt tudnak felmutatni.

Pályázni a jelentkezési lap, az adatvédelmi nyilatkozat, a sporteredményeket bemutató nyilatkozat és a hallgatói jogviszony igazolásával lehet. A pályázatot két példányban postai úton ajánlott küldeményben vagy személyesen kell eljuttatni az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárságára (1054 Budapest, Hold utca 1.), illetve ezzel egyidejűleg elektronikusan a sportcsillag@emmi.gov.hu címre is.

A pályázat postára adási határideje: 2018. október 22.

Részletes felhívás

Jelentkezési lap