MCC Egyetemi Program

2023.03.01.
MCC Egyetemi Program
Egyetemisták jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium budapesti, debreceni, győri, miskolci, pécsi és szegedi képzéseire.

Az Mathias Corvinus Collegium (MCC) több mint negyedszázados múltra visszatekintő, egyre bővülő portfóliójú tehetséggondozó intézmény. A Kárpát-medence határain átívelő, sokszínű, összetartó közösség kiváló szakemberekkel, hazai és nemzetközi oktatóinkkal segíti a hallgatók tanulmányait és egyéni karrierútját, annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. 

Az egyedülálló, személyre szabott képzés már több mint 700 hallgatót támogat szociális és társadalmi háttértől függetlenül lehetőséget biztosítva arra, hogy érdeklődésének és tehetségének megfelelően neves szaktekintélyek vezetésével vegyen részt sikeres felvételt követően a karrierutat kísérő és előkészítő, korhoz és tapasztalathoz illeszkedő több tudományágat felölelő képzési programokban. 

A program hat iskolájának (Jogi Iskola, a Közgazdasági Iskola, a Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, a Média Iskola, a MCC-Mindset Pszichológia Iskola, valamint a Társadalom- és Történelemtudományi Iskola) budapesti képzésére 2023. március 15-ig, míg a vidéki központok (Győr, Szeged, Pécs, Debrecen, Miskolc) képzéseire április 16-ig lehet jelentkezni. 

Részletes felhívás