MEDinPROT Szinergia Program

2016.11.24.
MEDinPROT Szinergia Program
A MEDinPROT Fehérjetudományi Kiválósági Együttműködési Program Szinergia pályázatot hirdet a BME, ELTE, MTA TTK és SE főállású munkatársai számára. A pályázatok beérkezési határideje: 2016. december 9.

A program célja elismerni és megbecsülni azon főállású fehérjekutatók tudományos eredményeit, akik készek azt másokkal együttműködve, közösen továbbfejleszteni és sikerre vinni, támogatni azon jelentős tudományos eredményeket ígérő fehérjetudományi kutatásokat, amelyek pozitív nemzetközi visszhangot válthatnak ki, elősegíteni a fehérjetudományi hálózat hazai kiépülését és bővülését, valamint láthatóvá tenni a szélesebb közvélemény számára a fehérjetudományok magyarországi eredményeit.

A programban való részvétel feltételei:

  • a jelöltek mindegyike legyen nemzetközi mércével mérten is megalapozott kutató, amit tudománymetriai adataik hitelesen tükrözzenek,
  • a jelöltek mindegyike hitelt érdemlő módon tudja bemutatni saját tudományos kutatását és annak finanszírozási hátterét,
  • a közös kutatási program harmonizáljon a MEDinPROT fókuszpontjaival,
  • az együttműködés legyen fókuszált és ígéretes,
  • a közös kutatás eredményei mérhetők és ellenőrizhetők legyenek.

Pályázhat minden fehérjekutatásban dolgozó munkatárs, aki legalább 1 éve a BME, ELTE, SE illetve ezen 3 egyetem valamelyikén működő MTA-TKI kutatócsoport, vagy az MTA-TTK főállású alkalmazottja.

Jelentkezés

Részletes pályázati kiírás és űrlap

MEDinPROT Program