Még kitölthető az OMHV

Az ELTE-n minden hallgatónak lehetősége van a félévben felvett kurzusaival, illetve a kurzusokat tartó oktatók munkájával kapcsolatban véleményt nyilvánítani, ez a folyamat az OMVH, vagyis az oktatói munka hallgatói véleményezése. A folyamat célja, hogy az oktatók visszajelzést kapjanak munkájukról, az Egyetem és a Kar által nyújtott képzésekről, illetve, hogy a hallgatók megismerjék egymás véleményét a kurzussal kapcsolatban.

A kérdőívet kitöltő hallgatók a következő féléves rangsorolásos kurzusfelvétel során 8 plusz pontot kapnak, abban az esetben, ha minden számukra elérhető véleményezhető kérdőívet kitöltöttek. A kérdőívek kitöltésére a 2014/2015-ös tanév tavaszi félévében 2015. július 2. éjfélig van lehetőség a Neptunban. A kitöltés kb. 3-5 percet vesz igénybe. (A részlegesen kitöltött kérdőív adatai elvesznek, kitöltöttnek csak a befejezett kérdőív számít. A félbehagyott kérdőív nem folytatható.)

A kitöltési átlag néhány nappal a határidő előtt 42,7 százalék az egyetemen. Az Informatikai Kar hallgatói a legaktívabbak az OMHV-ben (52.7%), míg a legalacsonyabb kitöltöttségi arány (35,4%) a TÓK-on található. Az arányok változása karonkénti megbontásban folyamatosan követhető az alábbi táblázatban:


2015.06.29.