Megújulnak a büfék az ELTE-n

2021.08.27.
Megújulnak a büfék az ELTE-n
Szeptembertől az ELTE 5 vendéglátó egységének üzemeltetését az ELTE Szolgáltató Kft. veszi át, az étlapon egészségtudatos termékek is lesznek.  

Az átvételben érintett büfék: a lágymányosi campus Északi tömb földszinti és 1. emeleti büféje, az ÁJK Egyetem téri épületében, a PPK Kazinczy utca épületében és a Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban található büfé és rendezvényhelyszín. Az átadás-átvételi időszak idejére az Egyetem kéri a hallgatók és munkatársak türelmét és megértését,  az ELTE Szolgáltató Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb széles kínálattal lássa vendégül a büfék vásárlóit.

A megszokott színvonalú ételek és italok megtartása mellett, folyamatosan bővítik majd a büfék kínálatát: a szendvicsválaszték mellett egészségtudatos termékek is felkerülnek az étlapra. Napjaink reform táplálkozási trendjeit figyelembe véve lesznek glutén- és laktózmentes, húsmentes és vegán ételek, valamint cukormentes sütemények is, ugyanakkor a hagyományos ételek is megmaradnak. Az új üzemeltető  kiemelt célja, hogy a büfék, szabadidős közösségi tér szerepét is betöltsék campusainkon. 

A büfék választékával, szolgáltatásaival kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket az alábbi e-mail címen várják.