Megújult az ELTE Alumni Tanácsa

2020.05.28.
Megújult az ELTE Alumni Tanácsa
Öt új tag vesz részt májustól az ELTE alumni életének irányításában: Cseszregi Tamás, Hudecz Ferenc, Márkus Éva, Mezey Barna és Zentai László.

Az ELTE Alumni Tanács az ELTE Alumni elvi irányítását ellátó szerve. A Tanács elnöke az ELTE mindenkori rektora. A Tanács az elnökön és az Alumni Testület tagjain kívül további kilenc kinevezett tagból áll, személyüket az egyetem rektora, illetve kancellárja nevezi ki az Alumni Szabályzatban foglaltaknak megfelelően. 

Borhy László rektor 2020 májusában Frank Tibort, Hudecz FerencetMárkus ÉvátMezey Barnát, Perlusz Andreát és Zentai Lászlót bízta meg a tisztség ellátásával. A Kancelláriát továbbra is Babos János és Pataky Csilla képviselik, az újonnan bekerült Cseszregi Tamással.

Az Alumni Tanács 9 kinevezett tagja az egyetemmel közalkalmazotti viszonyban álló és az egyetem, az egyetemi alumni tevékenység iránt elkötelezett személy, aki az ELTE képzési területeinek valamelyikén kiemelkedő teljesítményt nyújt vagy nyújtott és/vagy átfogó ismeretekkel rendelkezik az ELTE Alumni ügyeiről.