Mentorokat várnak a TINLAB-hoz

2023.02.02.
Mentorokat várnak a TINLAB-hoz
A tanácsadók társadalmi problémák megoldását célzó projektekben nyújtanak majd támogatást. A pályázás folyamatos.

A legtöbb társadalmi innovációs ötlet megvalósítása a megfelelő mentorálás, szakmai támogatás hiánya miatt hiúsul meg. A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB) keretében működő mentorhálózat általános célkitűzése a társadalmi innovátorok és potenciális társadalmi innovációs projektgazda szervezetek, azaz a mentoráltak támogatása az innovációs folyamat valamennyi ciklusában.

A programban résztvevő mentorok számára többek között szakmai tapasztalatszerzési, tanulási és kapcsolatépítési lehetőség nyílik, szerepet vállalhatnak társadalmi innovációs ötletek fejlesztésében és társadalmi problémák megoldásában.

A mentorok szakmai, kommunikációs, piackutatási, partnerségépítési segítséget nyújtanak a partnerszervezeteknek, közreműködnek a fejlesztési folyamat tervezésében, értékelik az előrehaladást, valamint jó példákat és modelleket mutatnak be a mentoráltaknak. A mentorok részt vehetnek a hálózati találkozókon, valamint közreműködnek a TINLAB eredményeinek széleskörű népszerűsítésében is.

További információk a TINLAB konzorciumi partnere, a Hárfa Alapítvány oldalán találhatók.