Miénk-e a sorsunk?

Miénk-e a sorsunk?
09/29

2020. szeptember 29. 18:00 - 19:30

online

09/29

2020. szeptember 29. 18:00 - 19:30

online


Limpár Imre tanácsadó pszichológus előadása az ELTE Karrierközpont "Hogyan tovább?" sorozatában.

Sokan úgy érzik, valami nem stimmel, mintha fogságban lennének. Papíron már rég boldognak „kellene” lenniük, mégsem érkezik meg sem a várva várt eredmény, sem az elégedettség szubjektív érzete, csak pörög a mókuskerék. Miért van ez így? Mi van a háttérben? Milyen lélektani okai vannak, és mik a következményei? 

Az ELTE Karrierközpont "Hogyan tovább?" előadássorozatának állandó előadóját, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológust a 7. évad kezdetén arra kérték, adja meg az őszi kezdőlökést, mondja el, mit tehetünk azért, hogy sorsunk valóban a miénk legyen, s ne csak elszenvedjük a szürke hétköznapokat. Talányos attitűddel válaszolt bevezető gondolatként: „Ne a sorsunkat akarjuk irányítani, hanem magunkat, ezzel a lépéssel épp a sorsunk változhat meg!”

Az előadást az ELTE Karrierközpont Facebook-oldalán élőben közvetítik, előzetes regisztráció nincs. Az eseményről videofelvétel készül, amelyet a programot követő két héten belül az Eötvös Loránd Tudományegyetem hivatalos Youtube-csatornáján tesznek közzé.