Mindannyiunk tudománya

Mindannyiunk tudománya
03/02

2019. március 02. 09:00

Gólya Közösségi Ház (1083 Budapest, Bókay János u. 34.)

03/02

2019. március 02. 09:00 -

Gólya Közösségi Ház (1083 Budapest, Bókay János u. 34.)


Konferenciát rendez az ELTE Illyés Sándor Szakkollégium: meghívott vendégei a tudomány és a tudósok szerepéről, felelősségéről, a tudományos eredmények gyakorlati alkalmazásáról beszélgetnek majd a Gólya Közösségi Házban.

A tanácskozásra elsősorban, de nem kizárólag a szakkollégium fókuszában lévő tudományterületekről (pszichológia, pedagógia, ill. tágabban a társadalomtudományok) hívtak meg kutatókat, akik workshopokon kereszosztják meg gondolataikat a tudomány és a társadalom viszonyáról.

Lesznek workshopok és műhelybeszélgetések, bemutatkozik a serdülő, iskolai egészségfejlesztő, öngyilkosságmegelőző program, megismerkedhetünk az integrált alaptantervekkel, a szülés-születés természetes endokrinológiájával, valamint a kritikai pszichológiával is.

Az ELTE Illyés Sándor Szakkollégium elsősorban a humán fejlesztés területei iránt érdeklődők számára nyitott, így tagjai főként a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, a Tanító- és Óvóképző Kar, a Pedagógiai és Pszichológiai Kar és a Tanárképző Központ hallgatói közül kerülnek ki.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részletes program és időbeosztás, valamint a regisztrációs űrlap hamarosan elérhető lesz.

Facebook