Mozdulj, ELTE!

Mozdulj, ELTE!
05/22 - 05/29

2023. május 22. - 2023. május 29.

több helyszínen és online

05/22 - 05/29

2023. május 22. - 2023. május 29.

több helyszínen és online


Az idei Dolgozói Sporthéten a régi, jól megszokott edzések mellett új sportágakat is kipróbálhatnak a résztvevők.

Az ELTE Karrierközpont rendezvényén mindenki megtalálhatja a neki megfelelő mozgásformát a balance, karate, önvédelem, funkcionális tréning, pilates edzéseken és különböző jógaórákon. A jelenléti programok az ELTE-BEAC fővárosi helyszínein, illetve a Szombathelyi Egyetemi Sportcsarnokban, az online események a sporthét zárt Teams-csoportjában zajlanak.

A programot egy héten tartó kihívások és pontgyűjtő versenyek színesítik – köztük olyanok is, amelyek a legfiatalabbaktól a legidősebb korosztályig egész családokat ösztönöznek aktív kikapcsolódásra –, de az egészséges táplálkozást szolgáló receptekkel és a rendezvénysorozaton készített sportos fotókkal is lehet ajándékokat nyerni. A programot május 27-én szombaton gyermeknapi majális, 28-án vasárnap a Budai hegyekbe szervezett természetjáró túra koronázza meg.

A regisztrációs link, a folyamatosan bővülő részletes program, a versenyek leírása és helyszínei, a pontozás és a versenyek szabályai elérhetők a szervező ELTE Karrierközpont oldalán.