MSCA posztdoktori ösztöndíjprogram

2021.09.08.
MSCA posztdoktori ösztöndíjprogram
A Marie Skłodowska-Curie Actions programra a jelentkezéseket 2021. október 12-ig várják. A jelentkező posztdoktor kutatók számára idén a pályázatírást segítő workshopot is rendeznek. 

Az EU-s posztdoktori ösztöndíjprogram célja többek között az egyéni kompetenciák és készségek fejlesztése, az európai humántőke-alap erősítése a kutatás és fejlesztés terén, a K+F tevékenységek minőségének javítása, valamin a tudástranszfer megkönnyítése az Európai Kutatási Térségen belül. Az ösztöndíjak időtartama 12–24 hónap lehet.

A pályázat leadási határideje: 2021. október 12. További információ

Az idei pályázattal kapcsolatban a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az ELKH Természettudományi Kutatóközpontjával és a Fiatal Kutatók Akadémiájával együttműködésben jelenléti workshopot szervez 2021. szeptember 17., 10:00 és 13:00 óra között az ELKH Természettudományi Kutatóközpontban (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2., fszt. Kiselőadó).

A workshopra olyan kutatók jelentkezését várják, akik pályázatukat az MSCA PF aktuális, 2021. október 12-i beadási határidővel kiírt felhívására kívánják benyújtani, és már rendelkeznek pályázattervezettel. A workshopon a pályázattervezetek alapján a megírással kapcsolatos konkrét kérdésekre kaphatnak választ, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértő és nemzeti kapcsolattartók bevonásával.

További információ és regisztráció