MultiScience Konferencia

2021.04.26.
MultiScience Konferencia
A Miskolci Egyetem angol nyelvű tudományos konferenciát szervez kutatók számára. A XXXIV. microCAD-re július 15-ig várják a jelentkezéseket.

A 2021. szeptember 23–24-én megrendezendő konferencia célja, hogy a Miskolci Egyetemen akkreditált tudományterületeken tevékenykedő hazai és külföldi kutatóknak, szakembereknek és PhD-hallgatóknak lehetőséget biztosítson kutatási eredményeik bemutatására, az eredmények megvitatására, új szakmai és emberi kapcsolatok kiépítésére. A rendezvényen külön bemutatják a Miskolci Egyetem még futó és már lezárt kutatási projektjeit is.

A konferencia két fő területre koncentrál:

  • Fenntartható természeti erőforrás-gazdálkodás (Műszaki földtudományok; Innovatív nyersanyagkutatás, –kitermelés és –feldolgozás; Környezet- és megújuló energia-gazdálkodás, valamint fenntartható talajhasználat; Anyagtudomány; Körkörös gazdaság; Intelligens mérnöki megoldások; Innovatív kutatások az ipar 4.0 és a logisztika területén)
  • Társadalmi és kulturális értékek, erőforrások és társadalmi innovációk (Kreatív régió; Digitalizáció; Feltörekvő technológiák és jog; Kulturális értékek és erőforrások; Társadalmi innovációk; Társadalmi vállalkozások; Smart city)

A legfeljebb 15 perces szóbeli előadásokat fizikai jelenlét mellett vagy online formában lehet megtartani. A szervezők az alábbi regisztrációs felületen várják az előadók jelentkezését, itt részletes információk olvashatók a részvételi díjakról és a programokról is. A regisztráció és az előadások anyagának feltöltési határideje 2021. július 15.  

Az előadások a Miskolci Egyetem ISSN számmal, valamint DOI azonosítóval rendelkező, Multidiszciplináris tudományok című folyóiratában jelennek meg. Az előadás nyomdakész kéziratát szerkeszthető, Word fájlban kell feltölteni a folyóirat honlapjára, megjegyzésben a microcad konferencia szöveget feltüntetve. A kéziratra vonatkozó formai követelmények a folyóirat honlapján megtalálhatók. Az előadásokat az elektronikusan beküldött kéziratok alapján végzett szakmai lektorálás eredményeként bírálják el.

Szervezőbizottság: Miskolci Egyetem Általános Rektorhelyettesi Titkárság 
Cím: 3515. Miskolc-Egyetemváros
E-mail