Nagy érdeklődés mellett zajlott az ELTE Sport7

2021.09.14.
Nagy érdeklődés mellett zajlott az ELTE Sport7
Budapest-szerte ingyenesen sportolhattak az ELTE sportágválasztó nyílt hetének résztvevői, a rendezvényen több mint 40 sportág mutatkozott be, köztük például az újdonságnak számító SUP.  

A BEAC 123. szezonját kezdte meg szeptemberben, az immáron hagyományosnak mondható sportágválasztó nyílt hetével, az ELTE Sport7-tel. Az ELTE, a Diákhitel és a VIWA Vitaminwater támogatásával szeptember 6–10. között zajló rendezvényen az Egyetem valamennyi hallgatója, dolgozója számára ingyenes sportolási lehetőségeket, bemutatókkal egybekötött edzéseket, sportnépszerűsítő programokat szervezett a klub városszerte.

A rendezvényen több mint 40 sportágat ismerhettek meg az érdeklődők, és ezek közül akár többet is kipróbálhattak. Az edzéseket az ELTE sportszervezői, ösztöndíjasai, valamint a BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartották. A kick-box, futás vagy a labdajátékok mellett olyan modern sportágak is helyet kaptak, mint az airflow jóga, a cheerleading, a modern tánc vagy a SUP. A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok. A Sport7 és a Tanévkezdő sportkampány során a 2021/2022-es ELTE Sportkisokos is több ezer példányban eljutott az érdeklődőkhöz.

"Több mint 2000 elsőéves hallgatóval sportoltunk együtt az ELTE nyolc gólyatáborában, ami meglátszott a Sport7 látogatottságán is. Jó volt érezni azt a lelkesedést, amivel mi is készültünk erre a tanévre. Megújult sportági kínálattal, online bérletrendszerrel, profi edzőkkel vártuk az új idényt, és ezt jó volt viszontlátni az első hét edzésein tapasztalható rendkívül magas részvételen. Kijelenthetjük, hogy van élet a COVID után, és van újra sportélet az ELTE-n! ” – mondta Simon Gábor, a BEAC igazgatója.

Az ELTE Sport7-hez nyereményjáték is kapcsolódott. A játék október 7-ig tart, a fődíj nem más, mint egy 100.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány, emellett pedig az ELTE Shop, az ELTE Eötvös Kiadó és a VIWA Vitaminwater jóvoltából ajándékcsomagokat, valamint BEAC-os termékeket is lehet nyerni. De aki a helyszínen vett részt a játékban, máris BEAC logóval ellátott napszemüveggel, KEK RUN tornazsákkal vagy a VIWA Vitaminwater jóvoltából frissítővel gazdagodott. 

Aki lemaradt a Sport7-ről, annak sem kell csüggednie, ugyanis a bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán. További információk az edzésekről a BEAC honlapján.

Forrás: BEAC