Nemzetközi pályázat a 2014/2015-ös évre

Kiírták a 2014/2015-ös tanévre, az Utrecht Network–MAUI és az Utrecht Network–AEN, valamint a Coimbra Group hallgatói mobilitási programokban való részvételről szóló pályázatot, melynek keretében az ELTE hallgatói európai, amerikai és ausztrál intézményekbe pályázhatnak. A pályázatok beérkezési határideje 2014. február 10. 15:00.

A pályázat ösztöndíjat nem biztosít, ellenben a fogadó egyetem az ösztöndíjas időszakra elengedi a fizetendő tandíjat. A pályázatot elnyerő hallgatók részképzésen vehetnek részt, azaz lehetőséget kapnak arra, hogy a külföldi egyetem a saját hallgatóival megegyező státusban fogadja őket, nem kell tandíjat fizetniük, és a kint teljesített vizsgáik itthoni tanulmányi kötelezettségükbe intézeti/tanszéki engedéllyel beszámíthatók. A tanulmányutak célja félév-áthallgatás és/vagy a szakdolgozat elkészítése lehet.

Az Utrecht Network–MAUI (Mid-America Universities International) keretében összesen mintegy 100, az Utrecht Network–AEN (Australian European Network) keretében 50 hallgatócserére van lehetőség.

2014.01.29.