Nyári egyetemi lehetőség Leeds-ben

2016.11.15.
Nyári egyetemi lehetőség Leeds-ben
A University of Leeds szervezésében 2017. július 1 - július 30. között megrendezésre kerül a „Leeds International Summer School 2017” nyári egyetem.

A nyári egyetem változatos programot kínál Leeds városában azok számára, akik szeretnének jobban elmélyedni a brit kultúrában és közben szélesíteni tudományos látókörüket. A négy hét során izgalmas kirándulások, és szociális programok várják a hallgatókat.

A nyári egyetem ezenfelül széleskörű és változatos akadémiai programot kínál az üzleti és mérnöki tudományok, történelem, zene, kreatív írás, sport tudományok, vállalkozás, irodalom, digitális fényképezés, jog és politika tudományok területén. A hallgató számára két modul elvégzése kötelező, a szerzett kreditek pedig elismertethetők a hazai intézményben.

A négy hetes nyári egyetem díja, mely magában foglalja a szállást a Campuson, a hétvégi kirándulásokat, szociális programokat és egy prémium fitness terem tagságot: 2995 £. A 2017. április 3-ig jelentkezők ugyanakkor 150 £ kedvezményt kapnak a jelentkezés díjából.

A University of Leeds számos ösztöndíjat kínál, melyekről itt tájékozódhat:  www.leeds.ac.uk/summer

További információk: summer@leeds.ac.uk