Nyári sportprogramok a BEAC-cal

2020.06.24.
Nyári sportprogramok a BEAC-cal
Visszatért az élet az ELTE sporttelepeire: a nyári szezonban a tavalyi árakon folytatódnak a korábban megszokott edzések. Az órák bérlettel vagy alkalmi jeggyel látogathatók.

A hosszú szünet után végre kinyitottak az edzőtermek, az ELTE Mérnök és Bogdánfy utcai sporttelepein, illetve számos külső helyszínen újraindulhatnak az edzések. A nyári szezon július 1-től augusztus 31-ig tart, ezalatt az airflow-tól a tollaslabdán, a jógán és a futsalon át a táncig számos sportágat űzhetnek szakvezetéssel a mozogni vágyók. Érdeklődni a BEAC honlapjának "Sportolni szeretnék" menüpontján megadott elérhetőségeken lehet.

Töltődj fel jógával a Füvészkertben!

Festői környezetben töltődhetünk fel a hosszú bezártságot követően a BEAC füvészkerti jógaóráin. Június 25-től várnak minden érdeklődőt Magyarország első botanikus kertjében, ahol pihentető, exkluzív helyszínen jógázhatunk együtt. 

Alkalmak: 
1. Június 25. (csütörtök) 18.00-19.30 
2. Július 2. (csütörtök) 18.00-19.30 
3. Július 9. (csütörtök) 18.00-19.30 
4. Július 16. (csütörtök) 18.00-19.30 

A kurzusra bármikor be lehet jelentkezni, alkalmi jegy is váltható. ELTE-s hallgatóknak, dolgozóknak kedvezmény. Részletek

Aerobik, mert „Mozogni – együtt – boldogság!" 

A korlátozások tavasz végére szerencsére lazultak, így a BEAC aerobik szakosztályának szervezői összerakták a július 1-től érvénybe lépő nyári órarendet. Várnak mindenkit hétköznaponként alakformáló, pilates, zumba, zsírégető és gerinctréning órákkal és a megszokott, óriási lendülettel, ELTE-s kedvezményekkel. 

Egy kis extra: A beltéri edzések mellett alkalmanként szabadtéri órákra is sor kerül! Részletek

Folytatódnak a spinning edzések

Július 6-tól folytatódnak a már megkezdett spinning edzések a Bogdánfy sporttelepen. Három időpont közül lehet válogatni, a szabad helyek limitáltak, így érdemes minél előbb jelentkezni. Részletek

Újranyitott az ELTE-BEAC edzőterem

Módosított nyitvatartással újranyitott a Bogdánfy utcai konditerem. Hétfőtől péntekig 08.00-21.00 között, míg szombaton 08.00-12.00 óra között várják az edzeni vágyókat, ELTE-s kedvezménnyel. Részletek

A BEAC Iroda is kinyitott, így minden érdeklődőt, bérletvásárlót szeretettel várnak H-CS: 8:30-16:30 között a Bogdánfy u. 10/B alatt, az I. lépcsőház, 2. emeletén.

Forrás: BEAC