Nyáron is pörögnek a BEAC Aerobik edzései

2023.05.31.
Nyáron is pörögnek a BEAC Aerobik edzései
Heti öt edzés júniustól szeptemberig különleges helyszíneken és verhetetlen bérletárakkal, június 5-én ingyenes próbaalkalom.

A BEAC Aerobik visszatér a felújított Bogdánfy úti csarnokba, ahonnan tíz éve a szakosztály első edzéseivel elindult. Heti két alkalommal az edzéseknek újra ez a remek hangulatú helyszín fog otthont adni. 

A szakosztály nyári órarendjének helyszínei közé idén egy különleges hely is bekerült: az ELTE Füvészkertben a nyári estéken madárcsicsergésben és virágillatban lehet pilatesezni vagy gerinctornázni. Edzésalkalmak: július 11., 18., 25., augusztus 01., 08., 15., 22., 29.

A júniusi keddi edzések az NKE-n lesznek megtartva, az ELTE Füvészkert közvetlen szomszédságában. NKE tükröstermi edzésalkalmak: június 06., 13., 20., NKE szabadtéri edzések: június 27., július 04.

A Summer Love nyílt aerobikedzések pedig rögtön egy ingyenes alkalommal (június 5.), limonádéval és izzasztó gyakorlatokkal indulnak, ez kiváló lehetőség a sportággal és a BEAC közösséggel való megismerkedésre is. Ezen a napon 1000 Ft kedvezménnyel válthatók meg a nyári bérletek.

Bérletvásárlás és további részletek