Nyelvtanfolyamok egyetemi dolgozóknak

2016.09.13.
Nyelvtanfolyamok egyetemi dolgozóknak
A 2016–2017-es tanév őszi szemeszterében kiscsoportos angol és német nyelvi képzések indulnak az ELTE Origó Nyelvi Centrum közreműködésével, a Kancellária szervezésében. A munkatársak jelentkezését 2016. szeptember 16-án 12 óráig várják.

A nyelvtanfolyamok két szinten, heti 1x2 óra, illetve heti 2x2 óra beosztással érhetők el.  A reggeli csoportok 7 óra 30 perckor kezdődnek, a délutáni csoportok 15 óra 30 perckor: így az egyetem egy óra munkaidő-kedvezménnyel járul hozzá a munkatársak nyelvismeretének fejlesztéséhez. A képzési helyszínek egyeztetése jelenleg folyamatban van.

Jelentkezés

Az adatok összesítése után nyelvi szintfelmérést szerveznek, a felmérés eredménye alapján a csoportokat a nyelviskolával közösen alakítják ki. A tanfolyamon résztvevőkkel az ELTE tanulmányi szerződést köt. A tanulmányi szerződés rögzíti azokat a kedvezményeket, melyeket a munkáltató biztosít a tanfolyam elvégzéséhez és részletezi a munkavállalók kötelezettségeit is. A 30 órás tanfolyam legalább 80%-án kötelező a részvétel, ennek nyilvántartása jelenléti íven történik. A képzés összegének jelentős részét – minimális önrész mellett – az egyetem magára vállalja. A résztvevők önrésze 100 Ft/ óra, ez a most induló 30 órás modulok esetében 3000 Ft, melyet a tanulmányok megkezdésekor egy összegben levonnak a munkabérből. Az egymásra épülő modulok során a nyelvi képzés folytatásának feltétele a modulzáró vizsgák legalább 60%-os szinten történő teljesítése.

A felmerülő kérdéseket Szarvas Andrea várja az alábbi e-mail címen, valamint a 4241-es belső melléken.