Online edzések az ELTE kollégiumaiban

2020.09.23.
Online edzések az ELTE kollégiumaiban
A BEAC Aerobik és Erőnléti Szakosztálya a 2020-as őszi félévben újraindította videotréningjeit az egyetem kollégistái számára.

A tavaszi időszakban a kollégiumok kiürítését követően nagy érdeklődés övezte az online sportolás lehetőségét. Mivel az edzések megtartása továbbra sem engedélyezett ezekben az épületekben, az ELTE Karrierközpont támogatásával szeptembertől újra az online tér ingyenes edzései közül választhatnak a kollégiumokban lakó egyetemisták.

Az Aerobik Szakosztály alakformáló, gerinctréning, zumba és full kondi edzésekkel várja a kollégistákat heti 12 alkalommal. A szakosztály online edzései az alábbi Facebook-csoportokban érhetők el: KCSSKDUK, ADK, NUK, Külföldi hallgatóknak|For foreign students (in ENGLISH).

A BEAC Erőnléti Szakosztálya heti két nap jelentkezik majd új videókkal, hogy megmozgassa a sportolni vágyókat. Hétfőnként magyar és angol nyelvű, szerdánként pedig magyar nyelvű anyagokkal várják a résztvevőket az alábbi csoportban:https://www.facebook.com/groups/303684607285259/?ref=share

Bár személyes találkozásra jelenleg nincs lehetőség, a BEAC edzői mindent elkövetnek, hogy a sportolás élményét megadják a résztvevőknek.