Országos sport- és egészségtudományi konferencia

Országos sport- és egészségtudományi konferencia
01/28

2015. január 28.

ELTE BTK Kari Tanácsterem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A)

01/28

2015. január 28. -

ELTE BTK Kari Tanácsterem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A)


Az ELTE Sportiroda 2015. január 28-án Országos Felsőoktatási Sport- és Egészségtudományi Konferenciát szervez. A programon többek között az egyetemi sportinfrastruktúra helyzetéről lesz szó, az érdeklődőket az egyetemek sportszolgáltatási kínálatáról szóló kerekasztal-beszélgetés és egészségpszichológiai előadás is várja.

A konferenciát Mezey Barna, Egyetemünk rektora és Simicskó István, sportért felelős államtitkár nyitja meg. A konferencia fő célja, hogy felhívja a figyelmet a felsőoktatást kiemelten érintő sport- és egészségfejlesztési kérdésekre és az aktuálisan jellemző hazai, illetve nemzetközi tendenciákra.

Az Országos Felsőoktatási Sport- és Egészségtudományi Konferencia átfogó képet kíván nyújtani az egészségtudományok és a sporttudományok aktuális, a felsőoktatás szempontjából is releváns kérdéseiről. Az előadók olyan témákkal foglalkoznak, mint az egyetemistákra jellemző szabadidő fogyasztási szokások, a felsőoktatási sport menedzsment szemléletű megközelítése, az egyetemek sportszolgáltatási kínálatának és infrastruktúrájának kérdései. Szó lesz a stressz testi-lelki egészséggel való összefüggéséről, valamint az egészségfejlesztés lehetőségeiről is.

Részletes program
Regisztráció

Időpont:
2015. január 28. 10:00–17:00
Helyszín: ELTE BTK Kari Tanácsterem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A)

BEAC