Őszintén a házasságról

Őszintén a házasságról
02/16

2022. február 16. 18:00

online

02/16

2022. február 16. 18:00 -

online


A Házasság hetén közismert párok beszélnek nehézségeikről és örömeikről az ELTE Aula Magnában.

Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. A kezdeményezés közel két évtizede Angliából indult el, és idén már 15. alkalommal rendezik meg Magyarországon is. Az idei programsorozat nemcsak a házasság szép pillanatairól szól, hanem az együttélés sokszor nem könnyű folyamatáról is, mottója ezért lett „Maradjunk együtt”.

A mozgalomhoz évről évre neves közéleti személyiségek is csatlakoznak párjukkal együtt. Az ELTE Aula Magnájában idén Lackfi János költő, író, műfordító és felesége, Bárdos Júlia művészettörténész, Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda színművészek, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége, Valkay Anna családmenedzser vall a közös élet örömeiről és nehézségeiről. A moderátor Mohay Bence

A beszélgetés élőben követhető a Házasság hete Facebook-oldalán. Ha az aktuális járványügyi rendelkezések lehetővé teszik, akkor az ELTE Aula Magnában (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3., I. em.) személyes részvétellel is zajlik a program.

Központi programok