PPK-s sportgyőzelmek az ICF szegedi versenyén

2019.09.02.
PPK-s sportgyőzelmek az ICF szegedi versenyén
Rausz-Szabó Attila a férfi kenu négyessel lett aranyérmes 200 m-en, Borkovits Margit pedig a női kajaknégyessel szerzett bronzérmet 200 m-en az International Coach Federation masters világversenyén. Mindketten a PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet adjunktusai.

Néhány nappal a sík vízi gyorsasági kajak-kenu világbajnokság után ismét rangos versenynek adott otthont a szegedi Maty-ér, ahol 2019. augusztus 29–30 között rendezték meg az International Coach Federation világbajnokságát

A PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézetének adjunktusai, Rausz-Szabó Attila és Borkovits Margit dobogós helyezéssel zárták a masters korú kajak-kenu versenyzők legrangosabb nemzetközi sprint versenyét: a döntőben a férfi kenu négyes (Rausz-Szabó Attila, Hoffmann Ervin, Benyó Pál, Seres László) az 50–54 korosztályban szerzett világbajnoki aranyat 200 m-en, a női kajaknégyes (Borkovits Margit, Kerekes Mariann, Szücs Ildikó, Gohér Tímea) pedig bronzérmet szerzett 200 m-en ugyanebben a korosztályban.