Projekt- és innovációmenedzsment

A tavaszi félévében Projekt- és innovációmenedzsment címmel, az ELTE valamennyi doktorandusz hallgatója számára felvehető műhelyt szervez az ELTE Pályázati és Innovációs Központja (PIK). Jelentkezési határidő: 2015. február 9.

A kutatómunka fontos része, hogy az elért eredményeket minél szélesebb körben ismerjék és használják a társadalom és a gazdaság szereplői. Az ELTE Pályázati és Innovációs Központja segítséget kíván nyújtani a doktoranduszoknak abban, hogy a kutatásokban rejlő lehetőségeket minél inkább kiaknázzák, valamint hogy más tudományágakkal is kapcsolatba kerüljenek.  Az interaktív műhelymunka során a kezdeményezőkészségre, a csapatmunkára és innovatív ötletek kidolgozására helyezik a hangsúlyt. A műhelyt Antoni Györgyi, az ELTE PIK igazgatója vezeti.

A foglalkozások időpontjai: 2015. február 11. és 25., március 11. és 25., április 8. és 22., valamint május 6, 16:00 és 17:30 között. A másfél órás foglalkozásokat a PIK Szerb utcai irodájában tartják, jelentkezni ezen az e-mail címen lehet. Az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskola hallgatói egyéb kutatási tevékenységként is elszámolhatják a kurzust, ennek részleteiről itt olvashat.

2015.02.03.