PwC Munkavállalói Preferencia Felmérés 2020

2020.10.01.
PwC Munkavállalói Preferencia Felmérés 2020
A PwC Magyarország független kutatása arra keresi a választ, milyen is az ideális munkahely a fiatalok számára. A kérdőív kitöltői között kétszemélyes izlandi utat sorsolnak ki.

Miért éri meg kitölteni a kérdőívet? A kitöltést követően a kitöltők azonnal visszajelzést kapnak saját preferenciaprofiljukról, ami segít reálisan végiggondolni (leendő) munkahelyükkel szembeni elvárásaikat és hasznos információkhoz juttatja őket a karriertervezéshez vagy éppen a jövőbeli állásinterjúkhoz.

A preferenciák megismerésével a vállalatok is pontosabb képet kapnak arról, milyen szempontok fontosak a fiatalok számára munkahelyválasztás során. Így a kitöltők hozzájárulnak ahhoz, hogy hosszabb távon a vállalatok a korosztályi igényeknek megfelelően formálják át a munkafolyamatokat, valamint a munkahelyi légkört.

A felmérés kitöltői között kétszemélyes, exkluzív izlandi utat sorsolnak ki a szervezők.

Az online kérdőív bármilyen eszközön kitölthető, kb. 10 percet vesz igénybe. A felmérés során olyan juttatási elemekről kérdezik meg a kitöltők véleményét, mint a fizetés, a karrier, a személyes fejlődés vagy éppen a rugalmas munkarend.

A felmérés anonim.

Kérdőív