Részvételi lehetőség a II. ELTEfeszten

Az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ az Egyetem nevében pályázatot ír ki civil- (társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok), valamint öntevékeny csoportok számára a 2014. október 10-én rendezett II. ELTEfeszten történő megjelenésre.

A pályázaton olyan szervezetek, csoportok vehetnek részt, melyek bizonyíthatóan kötődnek Egyetemünkhöz. A bírálat során előnyben részesülnek azok a szervezetek, amelyek a tájékoztatás mellett különböző aktivitásokkal készülnek a rendezvényre. A szervezet kereskedelmi tevékenységet nem végezhet.

A pályázatok benyújtása kizárólag elektronikusan történhet a mellékelt táblázat kitöltésével. A pályázatokat ezen az e-mail címen várják 2014. június 20-ig, a pályázókat június 30-ig értesítik.

A februári ELTEfeszten az egyetem minden kara részt vett, bemutatva intézményünk teljes képzési kínálatát. A Lágymányosi Campuson rendezett egyedülálló eseményre mintegy kétezer-háromszázan voltak kíváncsiak: a felvételizni kívánó fiatalokon kívül kisgyerekes családok és több évtizede végzett alumnusok is. Az először megrendezett összegyetemi képzési és tudományos fesztiválon az érdeklődők 200 program közül válogathattak.

Pályázati felhívás
Pályázati űrlap

Az I. ELTEfeszten készült kisfilmek

2014.06.06.