SCIndikátor pályázati felhívás

2017.10.11.
SCIndikátor pályázati felhívás
A Nők a Tudományban Egyesület idén újra elindította SCIndikátor elnevezésű országos tudománykommunikációs programját, amelynek célja, hogy megtalálják a tudomány új arcait.

Olyan egyetemistákat és PhD-hallgatókat keresnek, akik a 21. század közönsége számára inspirálóan és izgalmasan mutatják be tudományos és technológiai szenvedélyüket, kutatási tevékenységüket. Céljuk az is, hogy a tudomány kikerüljön a tantermek falai közül, és bebizonyítsa: szórakoztató is lehet.

A pályázatra olyan reálszakos egyetemistákat, illetve doktoranduszokat várnak, akik tudományos és technológiai érdeklődésük, kutatási területük kreatív bemutatásához fejleszteni szeretnék kommunikációs képességeiket: ők lehetnek majd a tudomány arcai.

Jelentkezni online regisztrációval és egy maximum 1 perces saját készítésű bemutatkozó videóval 2017. október 13-ig lehet. 

A program során ingyenes mentori támogatással és szakmai kurzusokkal segítik a pályázókat a következő fordulóig, majd a március végén rendezendő látványos, "science show" jellegű döntőig. A résztvevők idén is értékes, személyre szabott nyereményekkel térhetnek haza.  A tavalyi nyertesek például eljuthattak New Yorkba, az ENSZ Központjába, a svájci CERN-be és nemzetközi konferenciákon is részt vehettek.

További információ és jelentkezés