Sportolj kreditért!

2022.02.02.
Sportolj kreditért!
Kezdődik a félév: indulnak az ELTE-n a testneveléskurzusok. Jelentkezés a Neptunban február végéig.

Több mint 40 kurzus közül válogathat a Neptunban az a hallgató, aki a tanulás mellett vívna, úszna, esetleg kipróbálná a TRX-et, a jógát, a SUP-ot, a cheerleadinget, vagy a harcművészetek iránt érdeklődik. Az ELTE Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda és a BEAC együttműködésének köszönhetően a paraúszás is űzhető az egyetemen.

A kurzusok a 2022-es tavaszi szemeszterben 10 hétből állnak, az első óra időpontja február 28. A félév teljesítésének feltétele a részvétel, maximum 3 hiányzással. A teljesített kurzusért 1 kredit jár, ami beleszámítható a szabadon választható tantárgyakba, így a tanulmányi átlag is javulhat.

A Neptunba belépve a „Tárgyfelvétel” fül alatt az aktuális félévet kell kiválasztani, majd a „Minden intézményi tárgy” fül alatt a jobb oldali „Keresés” ikonra kattintva VTN tárgykóddal lehet listázni valamennyi választható testnevelés kurzust. A kurzusok féléves díja 6000 forint, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a félév vége felé.

Akinek a kiszemelt kurzusa már betelt, vagy csak órarendi kötöttségek nélkül szeretne sportolni, válassza a BEAC délutáni edzéseit (aerobik, jóga, funkcionális köredzés, spinning és még számos edzés), melyekre egész évben folyamatosan lehet jelentkezni.

Az edzésidőpontokról, edzőkről, elérhetőségekről a BEAC honlapján olvashatók további részletek.