Start-up és innováció-menedzsment műhelymunka

2016.02.11.
Start-up és innováció-menedzsment műhelymunka
2016. március 1-től újra start-up és innováció-menedzsment műhelymunkára várja az érdeklődőket az ELTE. A hét alkalomból álló, ingyenes kurzus célja a résztvevők bármely tudományterületen használható innovációs és vállalkozói ismereteinek gyakorlatcentrikus bővítése. Jelentkezési határidő: február 23.

Az érdeklődők tanácsokat kaphatnak az ötletek menedzseléséhez és a sikeres vállalkozás elindításához. Az ismeretek elmélyítését csoportmunka segíti: a résztvevők az általuk kiválasztott témában építhetik fel saját virtuális vállalkozásukat, és ehhez az üzleti világban sikeres, tapasztalt mentorok nyújtanak segítséget. Szó lesz csoportos együttműködési, valamint személyes hatékonyságot fejlesztő technikákról, az ötletek prezentációjáról, illetve vállalkozásindítási, gazdasági, szervezeti és piaci alapismeretekről is. A pár soros bemutatkozó leveleket 2016. február 23-ig várják ezen az e-mail-címen.

A műhelymunka az ELTE, a BusinessWorks Hungary, a Bergen University College partnerségében, a CEU Business School közreműködésével és az EGT Finanszírozási Mechanizmus támogatásával valósul meg.