Start-up és innováció-menedzsment műhelymunka

2015. október 7. és december 2. között start-up és innováció-menedzsment műhelymunkára várja az érdeklődőket az ELTE. A négy alkalomból álló, ingyenes kurzus célja a résztvevők bármely tudományterületen használható innovációs és vállalkozói ismereteinek gyakorlatcentrikus bővítése. Jelentkezési határidő: október 5.

Az érdeklődők számos tippet kaphatnak az ötletek menedzseléséhez és a sikeres vállalkozás elindításához. Az ismeretek elmélyítését csoportmunka segíti: a résztvevők az általuk kiválasztott témában építhetik fel saját virtuális vállalkozásukat, és ehhez az üzleti világban sikeres, tapasztalt mentorok nyújtanak segítséget. Szó lesz csoportos együttműködési, valamint személyes hatékonyságot fejlesztő technikákról, az ötletek prezentációjáról, illetve vállalkozásindítási, gazdasági, szervezeti és piaci alapismeretekről is.

A pár soros bemutatkozó leveleket 2015. október 5-ig várják ezen az e-mail-címen. A résztvevőket a szervezők e-mailben értesítik az első kurzus pontos helyszínéről és időpontjáról.

A műhelymunka az ELTE, a BusinessWorks Hungary, a Bergen University College partnerségében, a CEU Business School közreműködésével és az EGT Finanszírozási Mechanizmus támogatásával valósul meg.

Részletes információk és tematika

2015.09.23.