Szakaszhatárok

Szakaszhatárok
05/17

2022. május 17. 18:00 - 19:30

ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/B, 172.)

05/17

2022. május 17. 18:00 - 19:30

ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/B, 172.)


Életünk ikonikus fordulópontjairól beszél Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus az ELTE Karrierközpont "Hogyan tovább?" sorozatában.

Az érettségivel vagy a diplomával a kezünkben ott állunk a nagybetűs élet előtt az ún. kapunyitási pánik kellős közepén. Húsz évvel később az életközépi válság teszi fel nagy kérdéseit mindannyiunknak, amikor – régi kifejezéssel élve – a B oldal kezd el forogni. Mindeközben részünk volt személyes ikonikus pillanatokban: némelyik felemelt a maga sikereivel, megint mások porba döngöltek a tragédiájukkal.

Hogyan érdemes és miként lehet tudatosan jelen lenni fontos krízisek, meghatározó életpillanatok idején? Hogyan tudjuk úgy szőni életünk fonalát, hogy a szakaszzárásaink, melyek új szakaszkezdést is jelentenek egyben, önazonosak legyenek? Miért ilyen fontosak ezek a szakaszhatárok? Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus szerint „ne a sorsunkat akarjuk irányítani, hanem magunkat, s végül talán a sorsunk is megváltozik”. 

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs ív kitöltése után visszaigazoló email érkezik a megadott címre (a spam mappát is érdemes megnézni).