Szakértőket keres a CHARM-EU

2023.01.26.
Szakértőket keres a CHARM-EU
A nyolc partnerintézményből álló egyetemszövetség külső partnerek jelentkezését várja kibővített szakértői hálózatába az állami, az üzleti és a civil szférából egyaránt.

Az első közös diplomát (joint degree) kínáló európai mesterképzést elindító CHARM-EU Szövetség innovatív oktatási és kutatási módszereinek fejlesztése, illetve a fenntarthatósági kihívások megoldásának előmozdítása érdekében akadémiai partnerei mellett együtt dolgozik az igazgatási, a gazdasági és a társadalmi szféra szereplőivel is.

A fenntarthatóság globális kihívásai innovatív mesterképzés záró szakaszában a hallgatók a CHARM-EU külső szakértői hálózatával együttműködve közösen hoznak létre új tudást és megoldásokat az ENSZ fenntartható fejlődési céljaihoz kapcsolódó egyes társadalmi kihívásokon dolgozva.

A CHARM-EU várja a fenntartható fejlődési célokhoz kapcsolódó területeken dolgozó állami vagy kormányközi szervezetek, üzleti vállalkozások, civil vagy közéleti szervezetek, illetve kutatási vagy oktatási intézmények képviselőinek és szakértőinek jelentkezését – kiemelten az éghajlatváltozás elleni fellépés, a megfizethető és tiszta energia, a minőségi oktatás, az egészség és a jólét, illetve az egyenlőtlenségek csökkentésének előmozdítását támogató célokhoz kapcsolódva.

A külső szakértői hálózat tagjaiként a partnereknek lehetőségük lesz többek között a nyolc tagegyetem tudásbázisának kihasználására, uniós finanszírozási lehetőségek kiaknázására és a szervezetüket érintő kihívások területén új tudás, illetve megoldások közös létrehozására a képzés hallgatóival együtt.

Az érdeklődő szervezetek kihívásalapú diplomamunka-projekt benyújtásával csatlakozhatnak a szakértői hálózathoz.

További információ a felhívásban található, jelentkezni és érdeklődni az ELTE CHARM-EU Irodájánál  vagy a mesterképzés Capstone-fázisának ELTE-s koordinátoránál, Jesús Reyes Nunez-nél lehet.